0

معرفی شغل مدیر رستوران، وظایف و مهارت ها

معرفی شغل مدیر رستوران، وظایف و مهارت ها

مدیر رستوران، بر تمام عملکردهای اصلی یک رستوران نظارت می‌کند تا اطمینان حاصل نماید که همه چیز به خوبی اجرا می‌شود. وظایف اصلی آنها استخدام، آموزش و مدیریت کارکنان، نگهداری و ثبت موجودی و حصول اطمینان از رضایت مشتری است. مدیر رستوران مسئول نظارت بر کلیه فرایندهای اصلی رستوران است.

مدیر رستوران کیست؟

مدیران رستوران اطمینان حاصل می‌کنند که رستوران‌ها روان و کارآمد هستند. آنها به دنبال این هستند که تجربه دلپذیری را به مشتریان ارائه دهند که مطابق با استانداردها باشد. تلاش‌های آن‌ها، که شامل مدیریت مؤثر کارکنان است، در نهایت در جهت حفظ سودآوری رستوران است.
در واقع شامل مدیریت کلی، خدمات مشتری، منابع انسانی، زنجیره تامین و تدارکات، سلامت و ایمنی، انطباق، حسابداری و بازاریابی است که همه در یک مجموعه قرار می‌گیرند. این امر به ویژه برای کسانی که در موسسات کوچکتر کار می‌کنند، که مکرراً با مشتریان و کارمندان در تماس هستند، صادق است. مدیران رستوران در سازمان‌های بزرگ‌تر ممکن است به کارهای اداری توجه بیشتری کنند.

مدیر رستوران چه می‌کند؟

معرفی شغل مدیر رستوران، وظایف و مهارت ها

مدیر رستوران مسئول نظارت بر عملکرد هر رستوران، کافه تریا، آشپزخانه یا سایر مکان‌های مبتنی بر خدمات غذایی است. آنها مسئول رضایت مشتری و موفقیت کارکنان هستند. یک مدیر رستوران موفق، با حداکثر کارایی کار می‌کند.
مدیر رستوران، عملکرد درونی رستوران را درک می‌کند، از آشپزخانه گرفته تا سرورها و مشتریان. آنها مسئول هستند تا مطمئن شوند که کارکنان، آشپزها، و هر کس دیگری که در مؤسسه کار می‌کند از تمام مقررات بهداشتی و ایمنی مواد غذایی پیروی می‌کند.

 وظایف مدیر رستوران

مدیر وظایف روزانه زیادی دارد تا رستوران را به خوبی اداره کند. برخی از وظایف و مسئولیت‌هایی که از یک مدیر رستوران معمولی انتظار می‌رود انجام دهد عبارت‌اند از:

هماهنگی روزانه عملیات رستوران

ارائه خدمات برتر و به حداکثر رساندن رضایت مشتری

پاسخ به شکایات مشتریان به طور مؤثر و دقیق

به طور مرتب کیفیت محصول را بررسی کنید و درباره فروشندگان جدید تحقیق کنید

سازماندهی و نظارت بر شیفت‌ها

ارزیابی عملکرد کارکنان و ارائه بازخورد برای بهبود بهره‌وری

برآورد نیازهای آینده برای کالاها، ظروف آشپزخانه و محصولات تمیزکننده

از رعایت قوانین بهداشتی و ایمنی اطمینان حاصل کنید

تصویر خوب رستوران را مدیریت کنید و راه‌هایی برای بهبود آن پیشنهاد دهید

کنترل هزینه‌های عملیاتی و شناسایی اقدامات برای کاهش زباله

ایجاد گزارش‌های دقیق در مورد درآمدها و هزینه‌های هفتگی، ماهانه و سالانه

از طریق تبلیغات دهان‌به‌دهان و رویدادهای رستوران، برند را در جامعه محلی تبلیغ کنید

راه‌هایی را برای دستیابی به مخاطبان وسیع‌تر توصیه کنید (مانند تخفیف‌ها و تبلیغات رسانه‌های اجتماعی)

کارکنان جدید و فعلی را در مورد شیوه‌های خدمات‌رسانی مناسب به مشتریان آموزش دهید

سیاست‌ها و پروتکل‌هایی را اجرا کنید که فعالیت‌های رستوران در آینده را حفظ کند

مهارت‌های مدیر رستوران

مدیر رستوران، مهارت‌های لازم را برای مدیریت فضای سریع و همیشه در حال تغییر یک رستوران شلوغ نشان می‌دهد. آنها همچنین باید مهارت‌های مناسب برای برقراری ارتباط آشکار با تیم و مشتریان خود را داشته باشند. سایر مهارت‌ها عبارت‌اند از:

مهارت‌های سازمانی قوی

مهارت‌های مدیریتی و توانایی رهبری یک تیم

توانایی کار با هم به‌صورت تیمی

مهارت‌های ارتباطی عالی

مهارت‌های عالی در خدمات مشتری

انعطاف‌پذیری

مهارت‌های بین‌فردی قوی

مهارت‌های تحلیلی و گزارش‌دهی قوی

حقوق مدیر رستوران

متوسط حقوق ماهانه برای یک مدیر رستوران 10 تا 50 میلیون تومان است. این حقوق می‌تواند بر اساس عواملی مانند اندازه و نوع رستوران، مکان، کارفرما و سال‌های تجربه متفاوت باشد.

چگونه رستوران دار موفقی باشیم

مدیریت یک رستوران مانند مراقبت از چرخ‌دنده‌های یک دستگاه پیچیده است. نه تنها نگرانی‌های مدیریتی معمول کارمندان و مشتریان را دارید، بلکه با خدمات غذایی سروکار دارید. به عنوان یک مدیر رستوران جدید با این نکات مفید، مهارت‌های مدیریتی خود را بهبود بخشید:

ثابت‌قدم باشید

هیچ دو روز در یک رستوران یکسان نیست. بحران‌های جدیدی در یک رستوران ظاهر می‌شوند که مانند هیچ تجارت دیگری وجود ندارد. همه چیز به‌سرعت پیش می‌رود و بدترین کاری که یک مدیر می‌تواند در چنین شرایطی انجام دهد این است که رویکردی ناسازگار در مورد نحوه پاسخگویی و حل مسائل داشته باشد.

فعالانه مدیریت کنید

در تجارت رستوران، همه چیز به سرعت به سراغ شما می‌آید. باید فعال باشید و به‌جای واکنش نشان‌دادن، جلوتر از مشکلات قرار بگیرید. این بدان معنی است که شما در آینده و نه در لحظه فعلی برای مدیریت تصمیماتی را باید اتخاذ کنید مانند:

نیاز به نیروی انسانی

تغییرات و به‌روزرسانی منو

کمپین‌های بازاریابی

فهرست

تشخیص گرایش‌های مصرف‌کننده

به‌روزرسانی تکنولوژی

تغییرات برنامه

با نحوه انجام کارها آشنا شوید

به عنوان یک مدیر، هرچه تجربه واقعی‌تری در کار کردن با کسب و کار داشته باشید، در حل مشکل بهتر خواهید بود. مدیری باشید که از کثیف کردن دستانش نترسد. کسی که می‌داند عملکرد آشپزخانه چگونه است، آشپزها با چه چیزهایی سروکار دارند و استرس‌های موجود را می‌داند.
با کارمندان خود در مورد آنچه انجام می‌دهند و دلیل استفاده از روش‌هایی که استفاده می‌کنند صحبت کنید. شما از کارکنان خود احترام و دانش به دست خواهید آورد و پایه و اساس بهتری برای تصمیم‌گیری‌هایی خواهید داشت که بر آنها و مشتریانی که به آنها خدمت می‌کنند تأثیر می‌گذارد.

حفظ کارکنان را در اولویت قرار دهید

بر اساس یک نظرسنجی اخیر، 46 درصد از مدیران و صاحبان رستوران گفتند که استخدام، آموزش و سپس حفظ کارکنان چالش شماره یک آنها است، نه فروش. حفظ کارکنان را در اولویت قرار دهید. جایگزینی مستمر کارکنان در صنعتی که در حال حاضر حاشیه سود کمی دارد هزینه هنگفتی است.
مشتریان در رستوران‌ها برای این تجربه می‌آیند و بخشی از این تجربه احساس راحتی با کارکنانی است که انتظار دارند در محل اقامت معمول خود ببینند. یکی از راه‌های افزایش ماندگاری کارکنان، اولویت‌بندی سیستم‌های کارگر محور، مانند زمان‌بندی کارکنان است.

مراقب رضایت مشتری باشید

مدیریت انتظارات مشتری در هر کسب‌ و کاری دشوار است. شما با همه چیز دست و پنجه نرم می‌کنید، از اولویت‌های غذایی، مسائل مربوط به رژیم غذایی، جریان شلوغی در رستوران، مشتریان عصبانی، رزروهای لحظه آخری.
رضایت مشتری هدف نهایی هر تصمیمی است که هنگام بروز مشکل مشتری می‌گیرید. نحوه دستیابی به این رضایت ممکن است متفاوت باشد، اما نتیجه نهایی همیشه یکسان است.

در تبلیغات سرمایه گذاری کنید

یک رستوران نمی‌تواند به تنهایی از طریق دهان به دهان گسترش یابد. شما همچنان به تبلیغات نیاز خواهید داشت. شما به تابلوها، تبلیغات چاپی و تبلیغات آنلاین نیاز دارید. تبلیغات به ویژه در بازار رقابتی یا زمانی که یک رستوران جدید هستید مهم است.
به عنوان یک مدیر، ترفند این است که بودجه تعیین کنید و به آن پایبند باشید. یک بودجه تبلیغاتی هوشمند بر اساس جمع‌آوری داده‌هایی است که متناسب با نیازهای رستوران شما باشد. بنابراین باید داده‌های لازم را جمع‌آوری کنید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *